Avanpremieră editorială

CĂLĂRAȘIUL IERI ȘI AZI

Peste câteva zile vom intra în Tipografie cu Albumul fotodocumentar CĂLĂRAȘIUL IERI ȘI AZI, volum editat de Asociația VOLNA Călărași și redactat cu sprijinul S.C. CONFORT SA Călărași.

Realizat de Constantin TUDOR și Florin RĂDULESCU, albumul va avea 224 pagini în format 21/21 cm și va fi tipărit în policromie pe hărtie specială foto, prin grija Editurii AGORA și a Tipografiei MEDIAPRINT din Călărași.

Lucrarea va fi însoțită de un STUDIU INTRODUCTIV, semnat de prof. dr. Constantin Tudor și va cuprinde în jur de 500 fotografii color și alb negru, dintre care majoritatea vor vedea lumina tiparului pentru prima dată. Fiecare fotografie a fost aleasă astfel încât să-i permită cititorului ca după parcurgerea întregului Album să poată reconstitui, cu ajutorul imaginilor și a precizărilor documentare care le însoțesc, evoluția urbei de pe Borcea în ultimii 125 de ani.

Public astăzi, pentru cititorii blogului meu, Coperta însoțită de  capturi reprezentând 25 de pagini din viitorul Album fotodocumentar.

Coperta Albumului

 1

 2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s